TaY: Ketterä paja

Tervetuloa Ketterään-pajaan!ketterapaja

Ketterä-paja pidetään 12.10 ja 26.10 klo 12 – 16

Tampereen Yliopistolla Y-kampus keskusta tiloissa.

 

Kenelle Ketterä-paja on tarkoitettu?

Perustamis- tai alkuvaiheessa oleville yrityksille, jotka haluavat viedä ideoitaan eteenpäin, sekä jo pidempään toimiville yrityksille, jotka haluavat kehittää uusia (palvelu)tuotteita. Ketterä-paja sopii myös erilaisille järjestöille tai organisaatiolle, jotka haluavat kehittää toimintaansa uuden idean ja sen kiteyttämisen kautta.

Mukaan otetaan enintään 10 yritystä tai organisaatiota. Jokaisesta yrityksestä voi osallistua enintään kaksi henkilöä. Jos olet yksinyrittäjä, niin voit ottaa mukaan jonkun apuriksesi. Osallistujien edellytetään sitoutuvan molempiin tapaamiskertoihin.

Mitä Ketterä-pajassa tapahtuu?

Pajassa työskennellään tiiviillä ja aktiivisella otteella ohjatusti niin, että osallistujien ideat jalostuvat ja kiteytyvät testauksen ja erilaisten työskentelymenetelmien kautta. Pajassa myös pitchataan toisille osallistujille omaa ideaa ja samalla hiotaan ideoista entistä parempia. Pajatyöskentelyä vetävät ja ideoita sparraavat eteenpäin asiantuntijat Innovaatioperustus-pilotointihankkeesta.

Kuinka pääsen mukaan Ketterä-pajaan?

Lähetä vapaamuotoinen idean kuvaus Anne Tuhkuselle s-postilla viimeistään ma 3.10.16 osoitteeseen anne.tuhkunen @ uta.fi

Muistathan liittää ideasi mukaan yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot. Valituille yrityksille lähetetään osallistumisvahvistus sähköpostilla viimeistään 6.10.16.

Lisätiedot

Projektipäällikkö Anne Tuhkunen

anne.tuhkunen@uta.fi 040 190 9757

Tapaamisissa on koko ajan paikalla kaikki osallistujat eri yrityksistä. Tapaamiset ovat luottamuksellisia. Älä jaa pajassa mitään sellaista tietoa, mitä et muutenkaan haluaisi yrityksesi ulkopuolella kertoa.